El professor de l’UJI Ramón Feenstra és nomenat membre del jurat de publicitat d'Autocontrol

09/02/2018 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Ramón Feenstra, professor del Departament de Filosofia i Sociologia de la Universitat Jaume I, ha sigut nomenat membre del jurat de publicitat d'Autocontrol per la seua labor docent en matèria d'ètica de la publicitat i les seues publicacions en el camp de l'autoregulació.

Autocontrol és l'organisme independent d'autoregulació de la indústria publicitària a Espanya. Està integrat per anunciants, agències de publicitat, mitjans de comunicació i associacions professionals i el seu objectiu és treballar per una publicitat responsable: veraç, legal, honesta i lleial.

Ramón Feenstra imparteix docència en la titulació de Publicitat i Relacions Públiques en la matèria d'Ètica i Deontologia Professional des del curs 2007/2008. Part de la seua recerca s'ha centrat en l'estudi sobre els sistemes d'autoregulació de la comunicació i l'ètica entre els quals es podrien destacar el llibre Ética de la publicidad. Retos en la era digital (Dykinson, 2014) així com l'article, publicat en co-autoria amb Elsa González Esteban, «Autocontrol: a critical study of achievementsand challenges in the pursuit of ethicaladvertising through an advertising self-regulation system», revista Journal of Business Ethics (Q1 de JRC en l'àmbit d'Ethics).

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions