La Fundació f2e i la Càtedra BP d'Estalvi i Eficiència Energètica llancen la quarta edició del MOOC d'eficiència energètica en instal·lacions d'il·luminació El curs s'impartirà a través de la nova plataforma formativa online de la Fundació f2e

10/01/2018 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Fundació per a l'eficiència energètica de la Comunitat Valenciana (Fundació f2e) i la Càtedra BP d'Estalvi i Eficiència Energètica de la Universitat Jaume I llancen la quarta edició del curs «Eficiència energètica en instal·lacions d'il·luminació». 

Es tracta d'un curs MOOC gratuït que s'impartirà a través del Centre de Formació Online de la Fundació f2e, nova plataforma en línia desenvolupada per a realitzar formació a distància. A més, aquesta edició afig l'opció de poder aconseguir un certificat acreditatiu personal de superació del curs, expedit per la Fundació f2e. 

Aquesta quarta edició del curs, amb l’inici previst per a la setmana del 20 de gener, té com a objectiu que els alumnes aprenguen a dissenyar instal·lacions d'il·luminació tenint en compte criteris d'eficiència energètica, així com a realitzar auditories energètiques d'instal·lacions d'il·luminació i a seleccionar el sistema de control adequat per a optimitzar el consum d'energia elèctrica. Per a açò, el curs es divideix en tres mòduls: el primer, sobre conceptes bàsics d'il·luminació; el segon, dedicat al disseny d'instal·lacions d'il·luminació d'interiors, i el tercer, centrat en el disseny d'instal·lacions d'enllumenat públic. 

Sobre la Fundació f2e
La Fundació per a l'Eficiència Energètica de la Comunitat Valenciana, de la qual són patrons BP, l'Ajuntament de Castelló i la Universitat Jaume I, té com a objectiu impulsar l'actuació en el camp de l'eficiència energètica a través de la formació, conscienciació social, suport al desenvolupament d'iniciatives empresarials i promoció de projectes d'innovació. Situada a Castelló, f2e conjumina així esforços de l'àmbit privat, públic i acadèmic.

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions