L’UJI i l'Associació Professional d'Assessors Fiscals premien els millors treballs de l’estudiantat sobre residència fiscal i tributs 

11/12/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I, a través de la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques, en col·laboració amb l'Associació Professional d'Assessors Fiscals de la Comunitat Valenciana (APAFCV), ha lliurat els premis del VI Concurs Fiscalitat APAFCV-UJI Castelló, que en aquesta edició s'han convocat sobre el tema «Residència fiscal i la residència com a criteri discriminador en l'aplicació dels tributs». 

El jurat -que ha estat presidit per Arturo Casinos, president de l’APAFCV i integrat per Germán Orón i Diego González, del Departament de Dret Públic, i Luis Chinchilla de l'associació- ha decidit deixar desert el primer premi i concedir dos segons i un tercer. 

Un dels segons premis ha sigut per a Francisco Javier García Bielsa i Alba Gilabert Gascón, estudiants de quart curs de Dret, pel seu treball «Problemàtica actual de la residència fiscal en l'impost de societats». L'altre segon premi ha recaigut en Álvaro Rangel Hernández, també estudiant de quart curs, pel treball «Residència fiscal i residència com a criteri discriminador en l'aplicació de tributs: l'impost de successions i donacions». Finalment, el tercer premi ha sigut per al treball «La residència fiscal i la seua aplicació en els principals tributs espanyols» elaborat pels alumnes Mireya Avilés, Jaime Clemente i María Zabala.

El segon premi consisteix en un disc dur extern d'1TB i una beca de formació, per a cadascun dels estudiants, per a assistir a tots els cursos de formació de l'associació d'assessors fiscals durant un any. El tercer premi consisteix, per a cadascun dels membres del grup, en una beca de formació per a assistir a tots els cursos de formació de l'esmentada entitat durant un any.

Pròximament es farà pública la convocatòria de la setena edició d'aquests premis. La informació es podrà consultar en la web https://www.apafcv.es/

Imatges

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions