L’UJI i la UNAM impulsaran projectes de recerca conjunts en l'àmbit de la psicologia

13/12/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El degà de la Facultat de Ciències de la Salut de la Universitat Jaume I, Rafael Ballester, i el director de la Facultat de Psicologia de la Universitat Nacional Autònoma de Mèxic, Germán Palafox, han signat a Mèxic un protocol general de col·laboració per al desenvolupament de projectes i programes conjunts entre el Laboratori per a l'Ensenyament Virtual i Ciberpsicologia de la UNAM i els grups de recerca de l’UJI Psicologia de la Salut: Prevenció i Tractament (LABPSITEC), dirigit per Cristina Botella, i el grup de Psicopatologia, Avaluació i Tractament dels Trastorns Emocionals (Salusex-Unisexsida), dirigit pel professor Ballester. 

El conveni també permetrà promoure l'intercanvi de personal acadèmic, d'estudiants i de coneixements, així com incentivar la difusió dels resultats obtinguts dels seus projectes. 

El Laboratori per a l'Ensenyament Virtual i Ciberpsicologia de la UNAM va ser fundat per Georgina Cárdenas en 2001. Especialista en realitat virtual amb aplicacions psicològiques, Cárdenas és a més la investigadora responsable del laboratori, en el qual es tracta la salut mental a través de psicoteràpia en línia, realitat virtual i telepsicologia per al tractament de trastorns d'ansietat. El Laboratori està situat en la Facultat de Psicologia de la UNAM on Georgina Cárdenas és professora des de fa més de tres dècades, on imparteix els cursos de psicologia de la salut, educació especial i anàlisi conductual aplicada.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions