Publicacions de la Universitat Jaume I presenta les seues novetats en Liber 2017

03/10/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Publicacions de la Universitat Jaume I presentarà les seues novetats editorials en la Fira Internacional del Llibre 2017 Liber, que se celebra a Madrid del 4 al 6 d'octubre de 2017, en el pavelló de la Unió d'Editorials Universitàries Espanyoles (UNE). 

En l'estand de l’UNE participaran 52 segells universitaris on s'exposaran les obres publicades pels campus espanyols amb major projecció comercial i internacional sobre política, història, filosofia, dret, poesia, cinema, art, música, comunicació, medi ambient, astrologia, turisme i educació, entre d’altres. La selecció que s'exposarà en Liber ha sigut pensada per a satisfer l'interès de les delegacions de compradors, distribuïdors i bibliotecaris que visitaran la mostra i amb moltes de les quals els editors universitaris es reuniran en aquests dies.

L’UNE ha volgut fer coincidir el lliurament dels primers certificats del segell de qualitat en edició acadèmica CEA-APQ amb aquesta edició de Liber per a subratllar encara més l'aposta de l'edició universitària per la qualitat científica i editorial. El segell és una distinció que en la pràctica implica un reconeixement de la qualitat científica i editorial de les 29 col·leccions que l’han obtingut, en haver superat favorablement els requisits de qualitat informativa, política editorial, processos editorials, reputació i prestigi que aquest exigeix.

Els responsables de les 29 col·leccions que han obtingut aquest segell en la seua primera convocatòria, arreplegaran el certificat acreditatiu el dijous 5 d'octubre, a les 12 hores, a Madrid. Entre elles, la col·lecció Aldea Global, coeditada per la Universitat Jaume I de Castelló, la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat Pompeu Fabra i la Universitat de València.

Més informació

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions