Tres empreses d'alumnes de l’UJI guanyen premis en el Concurs 5UCV StartUp Junior 

03/10/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Tres dels cinc premis del concurs 5UCVStartup en la categoria «StartUp Junior», convocats per les cinc universitats públiques valencianes i patrocinats per les institucions acadèmiques i la Generalitat Valenciana, han recaigut en tres empreses d'alumnes de la Universitat Jaume I que havien sigut preseleccionades per l’UJI per a aquesta convocatòria. Es tracta de Howlanders.com, Meitpro-Salut Corporativa i Yesmoto. 

Howlanders.com, promoguda per Javier Moliner i Daniel Gómez, és un portal de reserva d'excursions especialitzat en Amèrica Llatina. Treballen directament amb operadors locals, sense intermediaris, per a oferir experiències autèntiques al millor preu. A més, els seus agents de viatges ofereixen assessorament gratuït per a ajudar en la planificació del viatge i convertir-lo en un record inesborrable.

Meitpro-Salut Corporativa, iniciativa de Martín Sánchez, Aarón Gómez de Segura i Abel García, és la primera prova digital per a avaluar la intel·ligència emocional dels candidats a una oferta d'ocupació i que resol els problemes que apareixen en l'última etapa dels processos de contractació. Es proposa un mètode amb aval científic, lliure de subjectivitat i amb resultats immediats que ajuden a prendre millors decisions en un procés de contractació. 

Finalment, Yesmoto és la primera plataforma de lloguer de motos entre particulars. Connecten persones per a oferir una alternativa d'oci i mobilitat en el món de les motos i, gràcies a aquesta, els propietaris poden traure rendibilitat dels seus vehicles quan no els utilitzen alhora que permet als conductors gaudir de diferents motos sense necessitat de comprar-les. 

Aquests premis, que tenen com a objectiu donar suport i potenciar l'esperit emprenedor en l'àmbit universitari, s'han lliurat en el marc del Focus Innova Pime que s'ha celebrat a Castelló i al qual ha assistit la vicerectora d'Estudiants, Ocupació i Innovació Educativa, Pilar García Agustín, juntament amb la sotsdirectora de la Càtedra Increa, María Ripollés. Ripollés ha destacat que els tres projectes preseleccionats per l’UJI han sigut premiats i que cinc dels alumnes guardonats han sigut participants de les edicions de 2016 i de 2017 del programa Yuzz que coordina aquesta càtedra.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions