L’UJI rep la visita d'una delegació de la universitat xinesa de Shenzhen

05/09/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El rector de la Universitat Jaume I de Castelló, Vicent Climent, ha rebut la visita d'una delegació de la Shenzhen University de Xina encapçalada pel rector Li Qingquan. La visita, en la qual la delegació ha pogut conèixer les instal·lacions de la universitat castellonenca, té com a objectiu iniciar llaços de col·laboració entre l’UJI i la Universitat fundada el 1983 a la província de Canton.

La delegació xinesa ha comptat també amb responsables de les àrees de recursos humans, de finances i de relacions internacionals, a més d'un professor del Col·legi d'Econòmiques. Per la seua banda, el rector de l’UJI ha estat acompanyat durant la recepció per la vicerectora de Cooperació, Relacions Institucionals i Multilingüisme, Inmaculada Fortanet, i la professora del Departament d'Administració d'Empreses i Màrqueting i col·laboradora de l’UJI per a les relacions amb universitats xineses, Beatriz Irún.

Els responsables d'ambdues universitats han mostrat el seu interès per iniciar la col·laboració a través de la signatura d'un conveni per a l'intercanvi d'alumnat i la recepció a l’UJI de grups d'estudiants xinesos per a la seua participació en cursos breus a l'estiu.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions