L’UJI incrementa el nombre d’estudiants internacionals amb l'arribada de 204 alumnes el primer semestre La Jaume I dóna la benvinguda a l'alumnat entrant dels programes de mobilitat amb xarrades informatives

22/09/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  •  benvinguda-estudiantat-entrant Estudiants_Estrangers_17DLL22_in

    FOTO: Damián Llorens

La presència d’estudiantat internacional augmentarà aquest semestre al campus de la Universitat Jaume I en ascendir a 204 la xifra d'alumnes procedents d'universitats estrangeres que cursaran estudis de grau o màster a l’UJI a través de diferents programes d’intercanvi, la qual cosa suposa un increment respecte als 190 del primer semestre del curs passat. Concretament, dels 204 estudiants estrangers, 155 provenen d’Europa, nou d’Amèrica del Nord, 12 d’Amèrica Llatina i 28 d’Àsia, Àfrica i Oceania, als quals se sumen també com a estudiantat d’intercanvi entrant un total de 21 alumnes nacionals del programa SICUE.

La Universitat ha donat la benvinguda a l'estudiantat entrant que ja es troba a Castelló amb un acte que ha inclòs xarrades informatives de caràcter pràctic i una visita guiada al campus. En l’acte, la vicerectora d'Internacionalització, Cooperació i Multilingüisme de l’UJI, Inmaculada Fortanet, ha agraït l’estudiantat que haja triat l’UJI per a realitzar els seus estudis i ha destacat la qualitat de la Universitat Jaume I, la seua implicació amb les relacions internacionals i el tracte personalitzat que ofereix. Així, els ha instat a aprofitar al màxim la seua estada «perquè siga una experiència inoblidable tant en l’àmbit acadèmic com en el personal».

L’acte ha comptat també amb la presència de la directora acadèmica de Multilingüisme, Noelia Ruiz, qui ha informat els assistents sobre els diferents cursos de llengües que s’ofereixen a la Universitat. A més, la Policia Local de Castelló ha donat als alumnes algunes normes de conducta i consells pràctics i, des de l’Oficina de Relacions Internacionals, se'ls ha informat sobre els estudis i els tràmits que han de realitzar per a la seua estada, el funcionament i serveis de l’UJI o el programa d’activitats culturals i lúdiques per a l’estudiantat internacional que organitza l’Oficina. Per a finalitzar la jornada han realitzat una visita guiada per les principals instal·lacions del campus.

Fotografies

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions