Un grup de 26 estudiants de la universitat xinesa Hubei University of Science and Technology inicien una estada a l’UJI

12/07/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I ha donat avui la benvinguda a 26 estudiants xinesos procedents de la Hubei University of Science and Technology, que realitzaran una estada d'una setmana al campus del Riu Sec acompanyats per tres professors de la seua universitat: Lijun Wang, Yangqin Wang i Bin Rao. La vicerectora d'Internacionalització, Cooperació i Multilingüisme, Inmaculada Fortanet, ha sigut l'encarregada de donar la benvinguda a aquests estudiants, que formen part del Study Abroad Programme (programa acadèmic curt) de l’UJI. 

Durant aquesta setmana, els estudiants realitzaran un curs d'espanyol per a estrangers i el compaginaran amb activitats extraacadèmiques, com ara una visita guiada per Castelló ciutat i Benicàssim, excursions a Peníscola i Morella, un curs de cuina espanyola i una visita al museu etnològic Mas dels Doblons.

Enguany és el tercer que la Hubei University of Science and Technology tria l’UJI per a realitzar un d'aquests cursos a la carta, organitzats per l'Oficina de Relacions Internacionals (ORI), ja que amb aquests cursos els estudiants tenen l'oportunitat de viure una experiència enriquidora i conèixer la cultura espanyola gràcies a la formació acadèmica i les activitats extraacadèmiques que realitzen durant la seua estada. Gràcies al bon acolliment que han tingut les edicions anteriors d'aquest programa, la Hubei University ha confiat en l’UJI i el pròxim curs 2017/2018 enviarà tres estudiants que romandran a Castelló durant tot el curs acadèmic.

Cal destacar que la universitat castellonenca és la primera universitat espanyola que té un conveni amb el Chinese Service Center for Scholarly Exchange (CSCSE), l'agència del govern xinès encarregada de l'enviament d'estudiants a l'estranger.

Fotografies

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions