UJI
  • UJI
  • Notícies
  • L'alumna Inés Garcelán, en representació de l'UJI, obté el vuitè lloc en la IX Olimpíada d'Economia

L'alumna Inés Garcelán, en representació de l'UJI, obté el vuitè lloc en la IX Olimpíada d'Economia

02/07/2017 | SCP

L'alumna Inés Garcelán, de l'Àgora International Lledó School, ha aconseguit el vuité lloc en la IX Olimpíada Espanyola d'Economia en representació de la Universitat Jaume I de Castelló, durant la competició celebrada en l'aulari de la Facultat de Medicina i Infermeria de la Universidad de Córdoba amb la participació de 135 alumnes de 45 universitats públiques espanyoles.

La representació de la universitat pública de Castelló estava formada per Inés Garcelán i Alex Salvá de l'Àgora International Lledó School i Dani Pérez del Col·legi Nuestra Señora de la Consolación, acompanyats per la professora Cristina Manrique Martínez de l'Àgora International Lledó School i dels vicedegans d'Economia, Joan Martín Montaner, i d'Administració d'Empreses, Luis J. Callarisa Fiol.

En les proves l'estudiantat ha hagut de contestar en dues hores i mitja a 4 preguntes teòriques, 2 exercicis pràctics i un comentari de text. En elles han participat tres representants de cada universitat, guanyadors de les proves locals i per primera vegada s'ha comptat amb el suport del Ministeri d'Educació, Ciència i Esport, qui ha enviat un representant i ha dotat amb prop de deu mil euros la convocatòria per a premis i reconeixements.

Més informació: http://www.olimpiadaseconomia2017.fundecor.es/

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions