L’UJI obri la preinscripció dels seus 44 màsters universitaris per al curs 2017/2018

19/04/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I va obrir el 3 d’abril de 2017 la preinscripció dels màsters universitaris per al curs 2017/2018. En total, la universitat pública de Castelló ofereix per al curs vinent 44 màsters universitaris i obri una primera fase de preinscripció fins al 23 de juny. El dia 10 de juliol es publicaran els resultats, i del 10 al 26 de juliol les persones admeses podran realitzar la matrícula. L’alumnat pot preinscriure's sense disposar del títol universitari, però no podrà matricular-se fins a haver realitzat el dipòsit del títol. La segona fase de preinscripció es realitzarà del 26 de juny al 28 de setembre i el llistat d’admesos es publicarà el 16 d'octubre.

Dels 44 màsters universitaris que ofereix l’UJI, un total de 14 corresponen a l'àrea de les ciències humanes i socials, 10 a l'àrea de les ciències jurídiques i econòmiques, sis a la de ciències de la salut i, en l'àrea de la tecnologia i ciències experimentals l’oferta s’eleva a 14 màsters. Els màsters s’ofereixen en diferents modalitats en línia, presencials i semipresencials. A més, del total de màsters, quatre tenen atribucions professionals, 15 són interuniversitaris i dos Erasmus Mundus.

Pel que fa als programes de doctorat, l’UJI obrirà la preinscripció l’1 de juny amb una oferta de 21 programes en què s’incorporen com a novetat el Doctorat en Ciències Biomèdiques i Salut i el Doctorat en Disseny, Gestió i Avaluació de Polítiques Públiques de Benestar Social. 

Més informació en www.postgrau.uji.es i la revista en Issuu: https://goo.gl/3XeqHZ

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions