La Universitat Jaume I difon las seua oferta formativa en el Saló d'Orientació Universitària Unitour de Saragossa

17/01/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I de Castelló promociona la seua oferta docent en el saló d'Orientació Universitària Unitour que se celebra aquest dimarts 17 de gener de 2017 a l’Hotel Boston de Saragossa. Unitour és un saló d'orientació per a assessorar i orientar a l’estudiantat a l'hora de triar grau que se celebra en diversos punts d'Espanya, Portugal, Itàlia i Andorra i que permet reunir a universitats públiques i privades amb estudiants d'instituts. En el saló participen  universitats i centres d'ESO i Batxillerat de la província. 

A l’estand de la Universitat Jaume I professionals qualificats resoldran els possibles dubtes a nivell d’informació de l’oferta docent de la universitat pública de Castelló. A més, ambaixadors UJI de Saragossa explicaran la seua experiència als assistents a la fira.  

L’UJI compta amb un gran nombre d’estudiants procedents d’Aragó, especialment de les comarques del sud, amb les quals la província de Castelló manté una estreta relació pel seu veïnatge i intercanvi cultural i comercial.

En els pròxims dies la Jaume I també estarà present en Unitour València, fira que es celebrarà el 26 de  gener al Hotel SH Valencia Palace.

Més informació en la pàgina web:  www.futuros.uji.es

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions