La investigadora de l’UJI Irene García Molina participa en una «performance» a la Tate Modern de Londres La instal·lació ha rebut la visita de més de 400.000 persones

16/01/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Irene García Molina, artista i investigadora de la Universitat Jaume I, ha participat en una performance a la Tate Modern de Londres, un dels museus més reconeguts del món, amb més de cinc milions de visitants anuals. La instal·lació en la qual ha participat Lluna Llunera, pseudònim artístic amb què es coneix Irene García, ha ocupat tota la sisena planta del Museu Nacional Britànic d'Art Modern i ha sigut visitada per més de 400.000 persones.

La investigadora del Departament de Psicologia Evolutiva i de l'Educació, que es trobava a Londres duent a terme una estada en un centre de recerca sobre autisme, va tenir l'oportunitat de realitzar, al costat d'altres cinc artistes residents en la ciutat britànica, una performance en la qual l'objectiu principal era conversar amb l'espectador a través d'unes cintes blaves que simbolitzaven les xarxes de comunicació entre els artistes i els assistents.

Irene García Molina ha mostrat la seua obra durant el passat 2016 a Onda, la seua localitat natal, i també a la Universitat Jaume I o el Casino Antic de Castelló. A més, compta amb un espai propi al centre cultural La Bohèmia i té previst exposar enguany la seua nova línia d'il·lustracions.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions