Dos estudiants de l’UJI guanyen el premi Joves Talents del festival de publicitat digital Inspirational 2016

21/11/2016 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Els estudiants del Grau en Publicitat i Relacions Públiques de la Universitat Jaume I Marta Taboada i Guillem Boscà han aconseguit el premi Joves Talents en la X Edició del Festival Inspirational d'IAB Spain, l'associació de la publicitat i la comunicació digital a Espanya, en el qual han competit amb estudiantat de tot l’estat. A més, el projecte realitzat pels estudiants de l’UJI Pablo Ibáñez i Manuel Pérez va ser seleccionat com a finalista en aquesta mateixa categoria.

Es tracta de la segona vegada que estudiants de publicitat de l’UJI guanyen en aquest festival, un certamen de gran rellevància en el camp professional de la comunicació publicitària i digital. Gràcies a aquest premi, els estudiants guanyadors han obtingut una plaça de formació en IAB 2017 (Madrid), valorada en 26.800 euros per a cadascun. A més, realitzaran un programa itinerant per les quatre agències patrocinadores. Durant un dia complet per agència, podran conèixer les seues instal·lacions, els seus processos i metodologies i els equips de treball, tenint l'oportunitat de mostrar el seu talent davant els directors creatius.

El Festival Inspirational és la cita internacional que reuneix les últimes tendències en innovació i comunicació digital, i ha comptat amb un programa de més de 20 especialistes nacionals i internacionals que es van donar cita al Cercle de Belles Arts de Madrid els dies 16 i 17 de novembre. Durant el lliurament de premis, els estudiants de l’UJI van estar acompanyats per la professora del Departament de Ciències de la Comunicació Cristina González en representació del Grau en Publicitat i Relacions Públiques de la Universitat Jaume I.

Més informació: http://inspirationalfestival.com/

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions