La Fundació Banc Sabadell premia l’alumnat amb millors notes en les proves d'accés a la universitat de l’UJI

09/11/2016 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  •  pau-fundacio-banc-sabadell Premis_Sabadell_16DLL52_in

    FOTOS: Damián Llorens

L’estudiantat que va obtenir les millors notes en les proves d'accés a la universitat de la Universitat Jaume I han rebut els premis concedits per la Fundació Banc Sabadell en un acte presidit per la vicerectora d'Estudiants, Ocupació i Innovació Educativa, Pilar García Agustín; acompanyada pel director regional de València Nord Castelló, Cristóbal Peña, i el director de l’Oficina de Banca d’Empreses de Castelló, José Vicente Borrás, en representació de la Fundació Banco Sabadell; el director de l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals, Ximo Gual, i el degà de la Facultat de Ciències de la Salut, Rafael Ballester.

El premi es reflectirà en l'expedient acadèmic dels guardonats i els dóna accés a diferents programes acadèmics, com ara el projecte «Estudia i investiga» de l’UJI, que permet a l’estudiantat amb millor trajectòria accedir a grups de recerca des dels primers cursos del grau.

Pilar García ha animat els premiats a participar en aquest i altres projectes, com ara el Pla UJI Emprèn o el programa de tutorització entre alumnat PATU amb l’objectiu de «compartir el seu talent». La vicerectora ha donat l'enhorabona als premiats i els seus familiars, destacant que es tracta d'un reconeixement «a l'esforç, la superació i el talent» de l’alumnat i a les famílies per «inculcar-los aquests valors».

Per la seua banda, Cristóbal Peña ha indicat que la Fundació Banc Sabadell «creu en el talent com a garantia d’un futur millor», i per això col·labora en aquesta iniciativa universitària de premiar l’esforç. A més, ha agraït a la universitat l’interès per guardonar l’excel·lència i  per la seua preocupació en l’alumnat.

Han recollit el seu guardó Aarón Gas Llavero i Iván Galas Martínez, del Grau en Traducció i Interpretació; Víctor Blasco Ibáñez i Paula López Falcón, estudiants del Grau en Medicina; Jordi Miralles Comins, alumne del Grau en Enginyeria Informàtica; Ángela Brea Adell i Mercè Pérez Martínez, del Grau en Mestre/a d’Educació Infantil; Manuel Alejandro Cercós Pérez i Álvaro Martínez Soto, alumnes del Grau en Disseny i Desenvolupament de Videojocs; i Sol Cervera Traver, alumna del Grau en Química.

L’objectiu d’aquests premis amb la col·laboració de la Fundació Banc Sabadell és premiar l’excel·lència acadèmica i el talent entre l’alumnat, reconèixer l’esforç en l’estudi i motivar l’estudiantat en el procés d’ensenyament/aprenentatge.

Imatges de l’acte

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions