La Fundació f2e i la Càtedra BP d'Estalvi i Eficiència Energètica llancen la segona edició del MOOC de sistemes de gestió de l'energia El curs va comptar amb més de 2.000 inscrits en la seua primera edició

04/11/2016 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Fundació per a l'eficiència energètica de la Comunitat Valenciana (Fundació f2e) i la Càtedra BP d'Estalvi i Eficiència Energètica de la Universitat Jaume I llancen la segona edició del curs «Sistemes de gestió de l'energia». 

El curs, que en la seua primera edició va aconseguir més de 2.000 inscrits, s'emmarca dins de l'oferta formativa de cursos oberts massius de la Universitat Jaume I. Aquest tipus de cursos oberts i gratuïts han obtingut una gran popularitat en els últims temps a causa de la comoditat que suposa l'oportunitat de realitzar-los a través de la plataforma en línia, en aquest cas el portal mooc.uji.es. 

Aquesta segona edició del curs, amb inici previst per a la setmana del 14 de novembre, té com a objectiu oferir els coneixements necessaris per a dissenyar i implantar sistemes de gestió de l'energia seguint les directrius de la norma ISO 50001. El curs combina els aspectes més teòrics amb la presentació de diferents casos pràctics en diferents tipus d'organitzacions.

El curs serà impartit per José Luis Gandia, enginyer industrial per la Universitat Jaume I, Màster en Direcció d'empreses en especialitat financera per l'Escola d'Organització Industrial (EOI) i col·laborador de la Fundació per a l'Eficiència Energètica f2e; Enrique Belenguer, professor d'Enginyeria Elèctrica de la Universitat Jaume I, director de la Càtedra BP d'Estalvi i Eficiència Energètica i director de R+D de F2e, i Emilio Pérez Soler, Enginyer Industrial per l’UJI i doctor en Enginyeria Industrial per la Universitat Politècnica de València (UPV).
 

Sobre la Fundació f2e
La Fundació per a l'Eficiència Energètica de la Comunitat Valenciana, de la qual són patrons BP, l'Ajuntament de Castelló i la Universitat Jaume I, té com a objecte impulsar l'actuació en el camp de l'eficiència energètica a través de la formació, conscienciació social, suport al desenvolupament d'iniciatives empresarials i promoció de projectes d'innovació. Situada a Castelló, f2e conjumina així esforços de l'àmbit privat, públic i acadèmic.

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions