El curtmetratge «Un lugar» produït en col·laboració amb el Labcom de l’UJI guanya el premi del Jurat en el Festival Hispasat 4K a Sant Sebastià

22/09/2016 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El curtmetratge Un lugar, escrit i dirigit per Iván Fernández de Córdoba i produït per SinMuros films en col·laboració amb el Labcom (Laboratori de Ciències de la Comunicació) de la Universitat Jaume I, ha guanyat el premi Samsung SUHD del Jurat en el Festival Hispasat 4K a Sant Sebastià. El curtmetratge, que ha sigut rodat de forma íntegra en la província de Castelló, concretament en la localitat de Culla, explica la història d'un immigrant àrab que haurà de superar els prejudicis d'una família europea per a aconseguir reparar el seu cotxe i arribar a la seua destinació. El festival, dedicat a produccions realitzades en 4K, està vinculat al Festival Internacional de Cinema de Sant Sebastià.

Dos ex alumnes de Comunicació Audiovisual han participat en la producció. Arturo Salom, encarregat del so directe, ha participat també en l'equip de so de la pel·lícula xilena Neruda, dirigida per Pablo Larraín i estrenada en el Festival de Cannes. D'altra banda, Jordi Montañana, responsable de producció, actualment treballa com a tècnic en el Labcom de l’UJI.

A més del Labcom de l’UJI, el curtmetratge ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Culla i l’Espai d’Art Coll Blanc.

Teaser en vimeo

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions