La Càtedra d'Innovació Ceràmica de l’UJI participa en EuCheMs, el congrés de química més important d'Europa El director de la Càtedra, Juan B. Carda, ha oferit una conferència sobre estratègies internacionals de transferència en ceràmica

19/09/2016 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Càtedra d'Innovació Ceràmica «Ciutat de Vila-real» de la Universitat Jaume I de Castelló ha estat present en el EuCheMS Chemistry Congress, la cita més important d'Europa sobre química que ha reunit, per primera vegada a Espanya, més de 3.000 persones de tot el món per a debatre sobre les últimes novetats i innovacions en aquest àmbit.

El director de la Càtedra i catedràtic de Química Inorgànica de l’UJI, Juan B. Carda, ha impartit en el congrés, que ha tingut lloc a Sevilla de l'11 al 15 de setembre, una de les conferències plenàries amb el títol «Estratègies internacionals de transferència en ceràmica». A més, ha sigut l'encarregat de moderar la sessió oral sobre educació i societat.

Cal destacar l'alt nivell dels participants, amb més de 2.500 especialistes, i la presència de prestigiosos científics a escala mundial com ara Richard Schrock, Premi Nobel de Química 2005; Avelino Corma, Premi Príncip d'Astúries en Recerca i Tècnica Científica 2015, o Jean-Marie Lehn, Premi Nobel de Química 1987.

El congrés ha estat organitzat per l'Associació Nacional de Químics d'Espanya (ANQUE) i la Federació Europea EuCheMS, que representa 42 societats i més de 150.000 químics.

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions