La professora de l’UJI Ángeles Pérez ofereix una conferència a Cambridge sobre els límits del secret professional en el blanqueig de capitals La magistrada ha sigut l'única participant espanyola en el simposi sobre delinqüència econòmica

19/09/2016 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La professora titular de Dret Processal de la Universitat Jaume I M. Ángeles Pérez Cebadera ha participat en el XXXIV Simposi Internacional de Cambridge sobre Delinqüència Econòmica, que es va celebrar al Jesus College de la Universitat de Cambridge del 4 a l'11 de setembre de 2016, amb el títol «The risks and responsibilities of lawyers and other professional advisers in inhibiting financial and economic crime».

La professora de l’UJI, única ponent espanyola en el simposi, convidada pel professor Barry Rider, director de l’esdeveniment,  va oferir la conferència «The lawyer and money laundering. Limits to professional secrecy in Spain», en la qual va abordar els límits al secret professional de conformitat amb la legislació espanyola de prevenció del blanqueig de capitals.

M. Ángeles Pérez Cebadera és magistrada suplent de l'Audiència Provincial de Castelló.  Entre les seues publicacions científiques destaquen Las instrucciones al jurado i La nueva extradición europea: la orden de detención y entrega, així com articles i capítols de llibre sobre temes fonamentals de dret  processal, entre els quals hi ha, en matèria processal penal, treballs relacionats amb la prova i el dret a la presumpció d'innocència. D'altra banda, en matèria civil, realitza publicacions de forma periòdica sobre qüestions controvertides en la revista Práctica de Tribunales: Revista de Derecho Procesal Civil y Mercantil. Així mateix, participa des de l'any 2007 com a ponent en els Cursos de Postgrau en Dret que se celebren a Toledo, a la Universitat de Castella-la Manxa. 

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions