L’UJI i la Ciutat de les Arts i les Ciències reforcen amb un conveni marc la seua vinculació acadèmica i científica

06/07/2016 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  •  conveni-cacsa-uji _MG_2239in

    Enrique Vidal i Vicent Climent. | FOTO: Àlex Pérez

El rector de la Universitat Jaume I, Vicent Climent, ha rebut la visita del director general de la Ciutat de les Arts i les Ciències, S. A., Enrique Vidal, amb motiu de l'acord subscrit recentment entre ambdues institucions. 

Es tracta d'un conveni marc de col·laboració per al foment i intercanvi d'experiències en l'àmbit de la docència, la recerca i la cultura en general amb el qual acreixen la seua vinculació acadèmica i científica i poden col·laborar en camps d'interès comú. En aquest sentit, el conveni contempla la col·laboració en projectes i programes de recerca, l'intercanvi d'informació i assessorament mutu, incloent-hi cooperació en programes de formació del personal investigador i tècnic i intercanvi de personal, així com l'assessorament mutu en qüestions relacionades amb l'activitat.

El rector de la Universitat Jaume I ha destacat el treball realitzat per la Ciutat de les Arts i les Ciències en la difusió de la ciència conjuntament amb les universitats. «Si volem construir una economia i una societat basades en el coneixement, hem de valorar els resultats científics i el coneixement generat per les universitats. Per això, aplaudisc l'esforç realitzat en aquest sentit per CACSA», ha afegit Climent. 

Per la seua banda, Enrique Vidal ha assenyalat que aquest conveni reforça la col·laboració entre la Ciutat de les Arts i les Ciències i les universitats, especialment amb la Universitat Jaume I de Castelló. «Aquesta cooperació ja s'ha materialitzat amb la participació d'estudiants del Grau en Publicitat i Relacions Públiques en una de les nostres últimes campanyes publicitàries, en aquest cas aportant estratègies», ha recordat Vidal. 

El conveni té una vigència de dos anys prorrogables automàticament.

Fotografies

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions