YUZZ Universitat Jaume I premia amb un viatge a Silicon Valley el projecte Closetek

06/07/2016 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El projecte Closetek d'Aarón Gómez de Segura ha sigut el guanyador del Centre Yuzz Universitat Jaume I en l'edició de 2016 i ha obtingut una plaça per a viatjar a Silicon Valley al costat d'altres 48 joves emprenedors del país i passa a la fase nacional, on competirà per un dels tres premis de 10.000, 20.000 i 30.000 euros. El jurat també ha nomenat el segon i tercer finalistes, els projectes «The good map» i AKA.D.E.M.Y, respectivament, que substituiran el guanyador en cas que aquest no puga viatjar a Silicon Valley. El projecte TOWIN d'Aida Monfort ha sigut seleccionat com a finalista per al premi YUZZ Dona (patrocinat per la Fundació EY), dotat amb 20.000 euros.

Dotze han sigut els projectes que han finalitzat el període de formació de cinc mesos del Programa Yuzz Universitat Jaume I i que han obtingut el diploma acreditatiu de la seua formació: CITOW, d'Antoni Marquès, TOWIN d'Aida Monfort, Walkilo de Lorena Mengual i Aitor Morcillo, Curvie de Sheila Adobo, Closetek d'Aarón Gómez de Segura, Plaint de Luis Vicente, TENGO de Javier Moliner, Rotavator de Vicente Aragó, AKA.D.E.M.Y d'Antonio Rueda, The good map de José Manuel Albalat i Asier Pineda, Seafinder de Clara López i 992Longboards de Marc Romero.

A principis d'aquesta setmana els yuzzers de l’UJI han presentat els  projectes als membres del jurat format per Antonio Ojeda de Banco Santander; María Ripollés de la Universitat Jaume I; José Luis Mans de SECOT (Voluntariat Sènior d'Assessorament Empresarial); María Corredera del Centre Internacional Santander Emprendimiento (CISE) i la coordinadora del Centre Yuzz Universitat Jaume I, Laura Martínez. La presentació també ha comptat amb la participació de la vicerectora d'Estudiants, Ocupació i Innovació Educativa, Pilar García Agustín, que va ser l'encarregada de lliurar els diplomes, i David Cabedo, director acadèmic d'Espaitec.

L'objectiu de l'experiència és inspirar i potenciar joves emprenedors per a accelerar el desenvolupament dels seus projectes brindant-los connexions per a la internacionalització i la cerca de finançament. El programa inclou visites a empreses com ara Google, LinkedIn o Facebook, i conferències en prestigioses universitats, com ara Berkeley o Standford. Els 49 guanyadors visitaran també l'Spain Tech Center (STC), impulsat per Banco Santander, ICEX i Red.es, la meta del qual és facilitar la implantació de pimes de base tecnològica espanyola en un dels entorns més dinàmics i competitius del món, per tal d'accelerar el seu procés d'internacionalització.

De gener a maig de 2016 els yuzzers ha rebut formació i han treballat amb els mentors de SECOT, a més de compartir experiències, per a madurar les seues idees i presentar el seu pla de negoci. El programa està dirigit pel Centre Internacional Santander Emprendimiento (CISE) i compta amb el patrocini de Banco Santander, a través de Santander Universidades, amb col·laboració de la Universitat Jaume I de Castelló.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions