La Universitat Jaume I rep el guardó a la trajectòria en els VI Premis COPE Castelló

09/06/2016 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Els VI Premis COPE Castelló han guardonat la Universitat Jaume I en la categoria de trajectòria pels seus 25 anys dedicats a la formació d'estudiants de la província i de la Comunitat Valenciana, sent pionera i innovadora en diferents camps. El rector de l’UJI, Vicent Climent, va ser l'encarregat d'arreplegar el guardó en un acte que es va celebrar el passat 6 de juny al Casino Antic de Castelló.

Els Premis COPE Castelló reconeixen els mèrits de particulars, empreses i entitats en 16 categories. Els premiats d'aquesta edició han sigut les entitats Porcelanosa Grup, UNICEF Castelló, l'Institut d'Aqüicultura Torre de la Sal, Xarxa Teatre, l'Institut Oncològic de l'Hospital Provincial, Aquarama i Fustecma; el pintor Lorenzo Ramírez, el restaurador Luis Arrufat i el guitarrista Manuel Babiloni, a títol pòstum; representants del món esportiu com el Vila-real CF i Sara Sorribes; joves emprenedors com Héctor Molina i els centres educatius Mater Dei i el col·legi San Cristóbal. 

El jurat dels VI Premis COPE Castelló ha estat format pel vicerector de l’UJI Wenceslao Rambla; el gerent de la Fundació Dávalos-Fletcher, José Vicente Ramón; l'advocat Alfredo García-Petit i el restaurador Lino Sanchis. En representació de COPE Castelló han format part del jurat el seu director, Josep Lázaro; la directora de Publicitat i Màrqueting, Nieves Millán, i Raúl Puchol, director i presentador del programa La Mañana de COPE en Castellón, qui ha actuat com a secretari.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions