Els estudiants de l’equip UJI Electric Racing Team presenten al rector el projecte amb què participaran en el MotorStudent Event

16/05/2016 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Els estudiants impulsors del projecte UJI Electric Racing Team han presentat al rector de la Universitat Jaume I, Vicent Climent, el projecte amb què la Universitat participarà en la competició MotorStudent Event que se celebrarà el pròxim mes d’octubre al circuit Motorland d’Alcanyís. Durant la reunió, l'equip ha explicat en què consisteix el projecte en el qual estan treballant des de gener de 2015 i quines són les distintes empreses que hi estan col·laborant. 

UJI Electric Racing Team competirà juntament amb altres universitats de tot el món dins de la categoria elèctrica per a demostrar quin de tots els equips ha construït la moto amb millor comportament en la pista i en una sèrie de proves dinàmiques que es realitzaran. A més, l'equip haurà de dur a terme un projecte teòric sobre el disseny d'una línia de producció que tinga com a objectiu la fabricació en sèrie de 600 unitats.

La reunió ha comptat amb la presència de la vicerectora d’Estudiants, Ocupació i Innovació Educativa, Pilar García Agustín, i els membres de l’equip UJI Electric Racing Team David Berbel, Carles Serrano, Francisco Sayas, Carlos Santos i Ignaci Chordà. 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions