El Col·legi d'Enginyers en Informàtica premia els professors que van coordinar la implantació del títol d'Informàtica a l’UJI

27/04/2016 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  •  coiicv-sapiens FotopremiosSapiens

    Els guardons s'han lliurat durant la Setmana Informàtica organitzada pel Col·legi d'Enginyers en Informàtica de la Comunitat Valenciana.

El Col·legi d'Enginyers en Informàtica de la Comunitat Valenciana (COIICV) ha guardonat els professors Manuel Mollar del Departament de Llenguatges i Sistemes Informàtics i José Manuel Claver (actualment a la Universitat de València, però abans al Departament d'Enginyeria i Ciència dels Computadors) amb el premi Sapiens Acadèmic.

Els premis Sapiens es lliuren anualment a professionals, empreses, administracions públiques i persones del món acadèmic que destaquen en la valoració de la professió informàtica. Aquest any, coincidint amb el XXV Aniversari de la universitat pública de Castelló, es concedeix aquest guardó a aquests dos professors per la seua participació en l'engegada de les titulacions d’Enginyeria Informàtica i Enginyeria Tècnica en Informàtica de Gestió de la Universitat Jaume I.

Els guardons s'han lliurat durant la Setmana Informàtica organitzada pel Col·legi d'Enginyers en Informàtica de la Comunitat Valenciana que s'ha realitzat del 18 al 22 d'abril de 2016, un dels esdeveniments més importants d'Espanya en l'àmbit de les tecnologies de la informació i un referent en aquest sector.

La resta de guardonats d'aquesta edició han sigut la Diputació d’Alacant per la seua contribució a l’accés dels serveis TIC als ajuntaments; Pedro Pablo Pérez, director de productes de seguretat de Telefònica, per la seua trajectòria vinculada amb la informàtica; i Alfatec Sistemas, una pime innovadora d’origen i capital valencià fundada el 2008 i centrada en la creació de productes de programari especialitzats en salut.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions