Publicacions de l’UJI presenta a Vila-real «Mediación policial, la reflexión sobre la reflexión» dels policies Rosana Gallardo i Adrián Hierro L’acte comptarà amb els autors, l’alcalde i la directora de la Càtedra de Mediació Policial

08/04/2016 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Prefectura de la Policia Local de Vila-real acollirà el dilluns 11 d’abril de 2016, a les 19.00 hores, la presentació del llibre Mediación Policial, la reflexión sobre la reflexión editat per Publicacions de la Universitat Jaume I. L’acte comptarà amb la participació dels autors de l’obra,  la Inspectora de Vila-real Rosana Gallardo i l’oficial de la Policia Local d’aquesta localitat Adrián Hierro. També assistiran a la presentació del llibre José Benlloch, alcalde de Vila-real; Carmen Lázaro, directora de la Càtedra de Mediació Policial Ciutat de Vila-real de l’UJI;  José Ramón Nieto, Intendent General en Cap de la Policia Local de Vila-real, i Ramón Martínez, Intendent de la Policia Local de Vila-real, qui conduirà l’acte.

En moments de resituació social com els que es viuen a l’actualitat, resulta idoni que la policia assumisca noves responsabilitats, que es dispose per a un procés de reinvenció constant, i que reflexione sobre la responsabilitat de construir pau com a sinònim de percepció de seguretat. El llibre proposa la construcció d’un model policial nou, més psicològic i social, basat en la prevenció, la provenció i la proactivitat. La mediació policial ha de ser un exercici de maduresa i responsabilitat ètica irrenunciable, on la raó i l’emoció serviran per afrontar els nous desafiaments.

Més informació i venda