L’empresa emergent castellonenca Inunyi.com aconsegueix més de 4.300 usuaris en només vuit mesos de vida L'empresa vinculada a Espaitec i promoguda per antics alumnes de l’UJI permet crear tendes en línia de forma fàcil i gratuïta

30/03/2016 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  •  inunyi Espaitec-INUNYI

    Marc Jovaní i Alicia Carrasco, fundadors d'Inunyi.

Crear una tenda en línia sense necessitat de tenir coneixements tècnics, amb un procés molt simplificat i de forma totalment gratuïta és la solució oferida per Inunyi.com, una innovadora empresa emergent iniciada per dos joves castellonencs que està canviant la forma de crear tendes virtuals per a petits i mitjans comerços d'abast nacional. 

Fundada per Marc Jovaní i Alicia Carrasco, antics alumnes de Comunicació Audiovisual de la Universitat Jaume I, l'empresa aposta per la democratització del comerç electrònic. El seu objectiu és aconseguir que la venda en línia es convertisca en un canal més de venda per a tots aquells petits comerços que encara no s'han decidit a fer el pas a vendre en línia. «Siguen quins siguen els seus coneixements tècnics o pressupost, volem que qualsevol persona que tinga un negoci físic puga començar a vendre en internet de forma senzilla i a molt baix cost», explica Marc Jovaní, fundador d'Inunyi.com.

«La idea de crear l'empresa respon a necessitats identificades com a usuaris», explica Alicia Carrasco, fundadora de l'empresa. «Després de trobar dificultats per a crear una tenda virtual, vam descobrir que no hi havia en el mercat cap solució fàcil, intuïtiva i d'implementació ràpida, així que ens vam llançar a emprendre». 

En només vuit mesos de vida, compten amb més de 4.300 usuaris de tot el país, i entre els seus plans a curt termini volen seguir creixent i oferir un servei integral donant suport personalitzat en màrqueting digital i venda en línia. «Igual que ocorre en el terreny fora de línia, per a vendre en Internet no és suficient tenir un gran producte, sinó que a més cal saber vendre'l. Per això, en Inunyi.com volem guiar els nostres usuaris en tot el que necessiten per a vendre per internet amb èxit després de crear la seua tenda en línia». 

Amb l'objectiu de fomentar la creació de tendes en línia per part de petits comerços locals i dinamitzar el comerç al detall en totes les poblacions de Castelló, l'empresa ofereix cursos de formació per a mostrar com es pot crear una tenda en línia o consells de màrqueting digital per a augmentar la visibilitat dels comerços. 

Més informació

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions