L’UJI rep el reconeixement del Playas de Castellón pel seu suport al club d’atletisme

26/02/2016 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El Playas de Castellón ha reconegut el suport de la Universitat Jaume I al club d'atletisme i la seua importància en els assoliments aconseguits en l'última dècada. L'acte de reconeixement a la Universitat i a altres institucions i atletes del club va tenir lloc el passat 23 de febrer amb motiu de la presentació de l'Anuario 2016 del club, en el qual ve reflectida tota l'activitat nacional i internacional de la passada temporada. Per part de la Universitat, van arreplegar la distinció el vicerector de Cultura, Extensió Universitària i Relacions Internacionals, Wenceslao Rambla, i el director del Servei d'Esports de l’UJI, Carlos Hernando. La Universitat també va comptar amb representació en l'apartat d'atletes guardonats, entre els quals es trobaven Pablo Torrijos, Ana Capdevila i Alexis Sastre.

Durant l'acte, celebrat en el Casino Antic de Castelló, es va procedir al reconeixement dels atletes Dani Anglés, Ana Capdevila i Mª Carmen Vidal, tres atletes que han sigut importants per al club i que després d'haver desenvolupat tota la seua activitat esportiva en el club, s'han retirat recentment de l'alta competició. Així mateix, l'acte va incloure el reconeixement a les entitats col·laboradores del club entre les quals es troben, a més de l’UJI, la Diputació Provincial, l'Ajuntament de Castelló, la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport i el Villarreal C.F.

La gala va comptar a més amb el lliurament de premis als millors atletes. El guardó en la categoria d'absoluts va ser per a Pablo Torrijos, Cristina Ferrando i Laura Mendez. En promeses el guardó va ser per a Alexis Sastre i Osarumen Odeh; en la categoria junior, Thierno A. Barry, Ana Polo i María Méndez; en juvenils, Izan Ahicart, Carlos Muñoz i Carmen Ramos, i en cadets, Jorge Dávila i Diana Escuder.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions