L’UJI col·laborarà en la creació d’un nou model de ciutat per a la Vall d’Uixó

15/02/2016 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  •  uji-valluixo-ceei-cocin _MG_9908in

    Tania Baños i Vicent Climent. | FOTO: Àlex Pérez

La Universitat Jaume I de Castelló, l’Ajuntament de la Vall d’Uixó, la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Castelló i el Centre Europeu d’Empreses Innovadores de Castelló han signat un conveni de col·laboració per a la planificació estratègica del municipi de la Vall d’Uixó.  L’objectiu de l’acord és la definició d’actuacions concretes en la creació d’un nou model de ciutat per a millorar les condicions de vida de la ciutadania.

La Universitat aportarà l’assessorament de l’Institut Interuniversitari de Desenvolupament Local, especialista en l’àmbit del desenvolupament sostenible i del Parc Científic, Tecnològic i Empresarial (Espaitec) com a element clau per la generació i transferència del coneixement a la societat i al teixit empresarial. Per la seua banda, la Cambra contribuirà amb la seua experiència en la prestació de serveis al sector empresarial i el CEEI amb el seu treball de suport a l’emprenedoria i les pimes.

Després de la firma, l’alcaldessa de la Vall d’Uixó, Tania Baños, ha comentat que «un dels objectius de la legislatura és l’impuls del coneixement i la recerca, i què millor que comptar amb l’UJI en l’aposta d’una economia productiva de futur unida al valor afegit i al coneixement». El rector de l’UJI, Vicent Climent, s’ha mostrat satisfet de que «la universitat puga col·laborar en el posicionament estratègic de la ciutat, apostant per la innovació i el coneixement».

A l’acte han estat presents, a més del rector i l’alcaldessa, el regidor de la Ciutat Activa de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó, Jorge García; el director acadèmic del Parc Científic, Tecnològic i Empresarial, David Cabedo; la secretària de l’Institut Interuniversitari de Desenvolupament Local, Iluminada Fuertes; i els vicerectors d’Economia i PAS, i Cultura, Extensió Universitària i Relacions Institucionals, Miguel Àngel Moliner i Wenceslao Rambla, respectivament.

Imatges de l’acte

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions