Jorge Cardona, excatedràtic de l’UJI, nomenat nou president d'UNICEF Comitè Comunitat Valenciana Les professores de l’UJI Mª Ángeles Fernández i Raquel Agost s'han incorporat a la nova junta d'UNICEF a Castelló

15/02/2016 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  •  junta-unicef UNICEF

    D'esquerra a dreta: Mª Ángeles Fernández, Jorge Cardona i Raquel Agost.

Jorge Cardona, catedràtic de Dret Internacional Públic de la Universitat Jaume I entre 1993 i 2008, ha sigut nomenat nou president d'UNICEF Comitè Comunitat Valenciana. Cardona és membre del Comitè dels Drets del Xiquet, organisme de Nacions Unides que supervisa l'aplicació de la Convenció sobre els Drets del Xiquet en els 196 estats que l'han ratificat. A més, des de 2014, exerceix com a vicepresident en la junta directiva del Comitè Comunitat Valenciana presidit per Bienvenida Guerrero, a qui ha rellevat arran de les eleccions celebrades al gener.

Per la província de Castelló, també s'han incorporat a la nova junta la professora de Psicologia Social de l’UJI, Raquel Agost, i la catedràtica d'Economia Financera i Comptabilitat de la Jaume I, Mª Ángeles Fernández, qui serà, a més, la nova delegada d'UNICEF a la província de Castelló. 

Al costat d'elles, formen part també de la nova junta diverses personalitats com José Luis Cuesta, fiscal cap de Castelló; Sebastián Pla, agent de Duanes i empresari; Joaquín Serrano, notari a Castelló, i la interiorista Emilia Valls, que ja formava part de la junta anterior doncs -com ha assenyalat Jorge Cardona- la nova junta vol aprofitar l'experiència i bon fer de l'anterior i, alhora, incorporar persones que ajuden a donar nous impulsos en el compliment de les finalitats del Comitè Autonòmic d'UNICEF.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions