​Banc Sabadell ofereix als emprenedors d’Espaitec la possibilitat de finançament a través del programa BStartup

15/02/2016 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  •  espaitec-sabadell espaitec-sabadell

    Acte de signatura del conveni. | FOTO: Damián Llorens

El director general d’Espaitec, Paco Negre i la directora comercial del Banco Sabadell a Castelló, Nuria Moliner, han signat un conveni de col·laboració que té com a objectiu principal facilitar als emprenedors d’Espaitec l'accés al finançament dels seus projectes i activitats empresarials en unes condicions preferents a través del programa BStartup de Banco Sabadell. A l'acte de signatura del conveni també han assistit J. David Cabedo, director acadèmic d’Espaitec; Mireia Miravet Martínez, directora de Castelló OP; Adela Álvaro Rovira, DPYME especialista en Startups i Ángel Buiges, delegat d’Emprenedoria en Direcció Territorial Est.

En el marc del conveni de col·laboració, Espaitec ajudarà a identificar a emprenedors digitals de la província de Castelló per participar al programa BStartup 10, una iniciativa per recolzar a 10 startups seleccionades de tota Espanya en el seu establiment al mercat i el seu creixement. Les empreses que compleixin els requisits i siguin derivades específicament per Espaitec per participar en aquest programa tindran accés a un fast track, de manera que passaran directament a la segona fase de selecció on els projectes tenen una entrevista per accedir a la línia d'inversió directa de capital de risc del programa.

Per la seua banda, Banco Sabadell posa a la disposició de les empreses tecnològiques innovadores una xarxa d'oficines especialitzades BStartup, amb una anàlisi de risc i productes bancaris específics per a emprenedors. A més, oferirà a les empreses d’Espaitec participar en la iniciativa d'innovació col·laborativa “Sabadell Open Apps”, un projecte que té com a objectiu donar suport als emprenedors que requereixen per al seu funcionament d'un banc i també millorar els serveis digitals de l'entitat. Així, les empreses d’Espaitec podran oferir solucions tecnològiques a l'entitat bancària relacionades amb mitjans de pagament, internet de les coses, analítica i big data, entre unes altres.

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions