L’UJI se situa en el número onze entre les universitats espanyoles amb més projectes de recerca per professor

01/02/2016 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  •  ranking-granada Lab_Materiales_moleculares_20091023_DLL0040

    L’UJI també ocupa també una posició destacada en trams de recerca per professorat o en publicació d'articles en revistes de recerca indexades. | FOTO: Damián Llorens

La Universitat Jaume I de Castelló se situa en el número onze a nivell nacional pel que fa a nombre de projectes de recerca i desenvolupament per professor segons les dades del Rànquing 2013 de recerca de les universitats públiques espanyoles realitzat per la Universitat de Granada i publicat en la revista Psicothema. L’UJI ocupa també una posició destacada en altres apartats analitzats, com ara trams de recerca per professorat, indicador en el qual es troba en el número 15; així com en la publicació d'articles en revistes de recerca indexades, on ocupa el número 17.

En l'àmbit de projectes d’R+D, en el qual l’UJI es troba entre les primeres a nivell nacional en funció del seu personal docent i investigador, els autors del rànquing van comptabilitzar el nombre de projectes concedits pel Ministeri d'Economia i Competitivitat, en la convocatòria de 2013, a cada universitat pública espanyola. Pel que fa als articles publicats en revistes indexades en el Journal Citation Reports, l’UJI ocupa un destacat lloc 17 entre les 48 universitats públiques analitzades en l'estudi. La Universitat de Castelló ocupa així mateix un lloc destacat, en el número 15, pel que fa referència a trams de recerca obtinguts pels professors funcionaris de cada universitat, segons les dades de l'últim informe de la Comissió Nacional d'Avaluació de l'Activitat Investigadora (CNEAI, 2009). 

El Rànquing 2013 de recerca de les universitats públiques espanyoles està elaborat pels investigadors de la UGR Gualberto Buela Casal, Raúl Quevedo Blasco i Alejandro Guillén Riquelme, que han analitzat les dades de 2013 relatives a l'activitat investigadora de les universitats públiques espanyoles.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions