La Fundació Isonomia de l’UJI i l’Ajuntament de Castelló de la Plana renoven el conveni en matèria d’igualtat

18/01/2016 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  •  conveni-isonomia Conveni_Isonomia-12_15DLL04_in

    Amparo Marco i Vicent Climent en l'acte de renovació del conveni. | FOTO: Damián Llorens

El president de la Fundació Isonomia i rector de la Universitat Jaume I, Vicent Climent, i l’alcaldessa de Castelló de la Plana, Amparo Marco, han firmat divendres 18 de desembre de 2015 la pròrroga del conveni de col·laboració entre l’UJI i l’Ajuntament de la capital de La Plana per a la promoció de la igualtat d’oportunitats entre dones i homes i la prevenció de la violència de gènere. A l’acte també hi ha estat present la tinent alcalde i responsable de l’àrea d’Igualtat de l’Ajuntament de Castelló, Ali Brancal, i les tècniques de la Fundació Isonomia Gemma Escrig i Maria José Ortí.

Climent ha agraït la col·laboració de l’Ajuntament i la predisposició de la institució en la promoció de la igualtat i la lluita contra la violència de gènere. Tant el rector com l’alcaldessa han destacat la voluntat conjunta de treballar en l’obtenció de finançament europeu per a la realització de projectes en matèria de gènere. Amparo Marco ha recalcat, a més, la necessitat d’avançar per «posar fi a la lacra de la violència masclista» i ha posat en valor el treball desenvolupat per la Fundació Isonomia com referent en matèria d’igualtat.

La signatura dóna continuïtat a la col·laboració entre ambdues entitats que van subscriure en 2004 el primer conveni conjunt mitjançant el qual l’Ajuntament s’incorporava a la xarxa de municipis de la província de Castelló vinculats a la Fundació Isonomia. Mitjançant el nou conveni, el municipi castellonenc aportarà a la Fundació Isonomia 6.000 euros per al desenvolupament d’activitats i iniciatives que promoguen la igualtat efectiva entre dones i homes.

Fotografies

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions