L'empresa Cuatroochenta d’Espaitec obté el Premi CEEI Castelló-IVACE 2015 a la trajectòria empresarial

26/09/2015 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  •  ceei-cuatroochenta PremioCEEI_Cuatroochenta_Alfredo-350

    El CEO de Cuatroochenta, Alfredo R. Cebrián, amb el director del CEEI Castelló, Justo Vellón, en l'acte de lliurament de guardons.

L'empresa de desenvolupament d’apps Cuatroochenta, amb seu central en el Parc Científic, Tecnològic i Empresarial de la Universitat Jaume I, Espaitec, ha sigut guardonada amb el Premi CEEI Castelló-IVACE 2015 en la categoria de «Trajectòria Empresarial» en reconeixement a la seua labor en el «desenvolupament d'innovació i diversificació en el teixit empresarial de la zona».

La firma castellonenca ha rebut el premi junt a Traventia en la categoria de «Creació d'empreses», en la qual també van rebre accésits 42Tek i Textil Energy, en un acte celebrat el dijous 17 de setembre de 2015 en la seu del Centre Europeu d'Empreses Innovadores de Castelló, amb la presència del seu director, Justo Vellón, i de la regidora d'Impuls de l'Economia i Ocupació de l'Ajuntament de Castelló, Patrícia Puerta. El CEO de Cuatroochenta, Alfredo R. Cebrián, va ser l'encarregat de rebre el guardó.

Una de les principals raons per les quals el jurat ha premiat Cuatroochenta ha sigut la sòlida trajectòria des que va iniciar la seua marxa en 2011, la qual cosa li ha permès créixer de cinc empleats a més de 30, afermant la seua expansió internacional amb dues seus a Llatinoamèrica (Panamà i Colòmbia). En l'actualitat, l'empresa d’Espaitec de l’UJI és un referent a Espanya i Centreamèrica en el desenvolupament d’apps, caracteritzada per les seues solucions a mesura per a millorar processos de treball i mobilitat (apps de transport públic en grans ciutats), turisme, esport, cultura i comunicació. A més, desenvolupa productes propis com 480interactive, eina de referència en el sector editorial per a convertir publicacions en apps interactives (amb la qual recentment s'ha desenvolupat l’app oficial de la pel·lícula d'animació Atrapa la Bandera), o Sefici.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions