L'UJI i BP Oil renoven el seu conveni anual de col·laboració

20/06/2014 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  •  conveni-bp conveni_bp

    Vicent Climent i Emilio Marín en l'acte de signatura del conveni. | FOTO: BP

El rector de la Universitat Jaume I, Vicent Climent, i el director de BP Oil España, Emilio Marín, han signat la renovació del conveni de col·laboració que les dues institucions mantenen des de 1993. A l'acte també han assistit el vicerector d'Economia i PAS, Miguel Ángel Moliner; Virgilio Esparza i Juan Carlos Navarro, de BP Oil España.

Aquest conveni de col·laboració empresarial inclou accions en diferents àmbits. En l’àmbit de l’energia i el medi ambient, BP Oil continuarà la col·laboració amb el Màster en Eficiència Energètica i Sostenibilitat i amb la Càtedra BP d'Estalvi i Eficiència Energètica de l’UJI. A més, BP finançarà un projecte d’investigació en l’àmbit del medi ambient amb la Unitat d’Investigació en Mineralogia Aplicada i Ambiental de la Universitat.

D’altra banda, en l’àmbit de projectes d’internacionalització, finançarà beques perquè estudiantat de la Jaume I puga realitzar estades d'estudi en universitats nord-americanes dins del programa de mobilitat amb Amèrica del Nord. A més, continuarà col·laborant en el desenvolupament del Programa Ambaixadors de l'UJI, dedicat a la promoció internacional de la Universitat a través de representants elegits entre membres de la comunitat universitària.

A més a més, BP Oil acollirà almenys 12 estudiants de les titulacions de l'UJI, entre els millors expedients, per tal que desenvolupen l'estada en pràctiques dins dels respectius plans d'estudi.

El rector de l’UJI, Vicent Climent, ha mostrat la seua satisfacció i ha agraït la confiança i l’aposta de BP Oil una vegada més per la Universitat. «Es tracta d’una col·laboració important per a l’UJI perquè abasta diversos àmbits, des de la formació dels joves fins a la investigació en temes mediambientals, però que a més aposta per la internacionalització tant de l’estudiantat com de la mateixa Universitat, i aquesta és una de les línies estratègiques de l’UJI», ha destacat el rector.

Per la seua part, el director de BP Oil España, Emilio Marín, ha manifestat la voluntat de mantenir aquest vincle amb la Universitat. «Estem encantats de poder col·laborar amb la Universitat per a estudiar i millorar l’eficiència energètica. D’altra banda, l’UJI és una font de matèria primera fonamental per a la refineria, de la qual ens nodrim de tècnics, enginyers i estudiants», ha apuntat Marín.

Fotografies

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions