Espaitec i Banco Popular signen un conveni de col·laboració per a millorar les condicions de finançament de projectes empresarials innovadors

02/06/2014 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  • Espaitec i Banco Popular conveni-espaitec Conveni_Espaitec_DLL15_mw

    L'entitat financera realitzarà una oferta completa de productes i serveis financers a les empreses i autònoms vinculades amb el parc. | FOTO: DAMIÁN LLORENS

El Parc Científic, Tecnològic i Empresarial de la Universitat Jaume I de Castelló (Espaitec) i el Banco Popular han signat un conveni de col·laboració amb l'objectiu d'afavorir el finançament de les empreses vinculades amb el parc. D'aquesta forma, l'entitat financera realitzarà una oferta completa de productes i serveis financers a les empreses i autònoms vinculades amb el parc, amb l'objectiu d'ajudar-los en la millora, el desenvolupament i el creixement dels seus negocis.

Entre l'oferta de serveis financers realitzada destaquen especials condicions de finançament per a empreses, préstecs específics per a emprenedors, suport a la gestió de línies ICO i condicions favorables en la contractació de targetes de crèdit i obertura de comptes bancaris, entre altres.

Paco Negre, director general d’Espaitec, ha declarat que la signatura del conveni d'avui forma part d'una sèrie d'accions que el parc està realitzant en matèria de finançament per a projectes empresarials innovadors. «Estem duent a terme negociacions amb diferents entitats, tant públiques com privades, per a aconseguir major finançament per a les nostres empreses». Per la seua banda, Gonzalo Luzardo i Javier Mezquita, director d'empreses de la DT Llevant i director del Centre d'Empreses de Castelló, respectivament, han afirmat que el conveni d'avui manifesta l'aposta de l'entitat financera per ajudar al desenvolupament i creixement empresarial de projectes innovadors en la província de Castelló. 

Fotografies de l'acte

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions