Vicente Ordóñez guanya el Premi Nacional d'Assaig de la Universitat Complutense de Madrid El professor de l’UJI va arreplegar el guardó de mans de l'escriptora Elena Poniatowska

09/05/2014 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  • Vicente Ordóñez i Elena Poniatowska premi-assaig Vicente_Ordonez

    Ordóñez va arreplegar el guardó de mans de l'escriptora Elena Poniatowska, guanyadora del Premi Cervantes 2013. | FOTO: UCM

Vicente Ordóñez Roig, doctor en Filosofia i professor del Departament de Filosofia i Sociologia de la Universitat Jaume I, ha guanyat el Premi Nacional d'Assaig convocat per la Universitat Complutense de Madrid amb l'obra «El ridículo como instrumento político».

Ordóñez va arreplegar el guardó de mans de l'escriptora Elena Poniatowska, guanyadora del Premi Cervantes 2013. El premi té una dotació de 1.500 euros i l'obra guardonada serà editada pel Servei de Publicacions de la Universitat Complutense de Madrid.

Vicente Ordóñez és doctor en Filosofia per la Universitat de València. Treballa com a professor associat del Departament de Filosofia i Sociologia de l’UJI des d'octubre de 2010 impartint les matèries d'Ètica i Història del Pensament Científic. Actualment, està investigant els diferents moviments socials que han sorgit en els últims anys a Espanya des de la perspectiva que ofereix la Filosofia Política. 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions