L'UJI signa un conveni amb la Hubei University of Science and Technology de Xina Aquest acord permetrà que estudiants xinesos vinguen a estudiar el Grau en Infermeria a Castelló

11/05/2014 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  • Conveni UJI-Hubei University of Science and Technology de Xina   visita-xinesos Hubei_University_DLL014_mw

    La delegació xinesa estava formada per set representants, quatre de la Hubei University of Science and Technology i tres de l'entitat Chivast Education International. | FOTO: DAMIÁN LLORENS

La Universitat Jaume I ha rebut la visita d'una delegació xinesa formada per set representants, quatre de la Hubei University of Science and Technology, encapçalada pel seu rector Jiliang Wu; i tres per part de l'entitat Chivast Education International que pertany al Chinese Service Center for Scholarly Exchange (CSCSE) del Ministeri d'Educació de Xina, encapçalada per la seua directora general Ling Yang. 

L'UJI és l'única universitat espanyola que té conveni amb el CSCSE (signat el 2013) i la seua directora general ha mostrat molt d’interès en la realització al campus de cursos d'espanyol per a joves xinesos que després puguen estudiar a la Jaume I.

L'objectiu principal de la visita ha sigut la firma d'un conveni de cooperació educativa entre l'UJI i la Hubei University of Science and Technology perquè estudiantat xinès puga vindre a estudiar el Grau en Infermeria a la universitat pública de Castelló, amb l'objectiu de millorar la formació i la competitivitat d'aquests estudiants. L'acord també inclou la formació de professorat xinès en aquesta àrea. Un dels temes tractats en la reunió és la possibilitat d'estendre aquest acord als estudis del Grau en Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes, en els quals també han mostrat molt d’interès.

Aquesta delegació xinesa, que només visita la nostra universitat a Espanya, ha visitat el campus de l'UJI i ha quedat gratament sorpresa per la qualitat de les instal·lacions universitàries. 

El rector de l'UJI els ha expressat que «és una satisfacció rebre aquesta delegació i us agraïsc que hagueu vingut a Espanya només a visitar-nos. Aquesta visita és fruït de la política d'internacionalització que vam encetar fa un any i que serà un dels nostres principals eixos els pròxims anys».

Per la seua banda, el rector Jiliang Wu ha comentat que «estem molt agraïts per la cordial benvinguda que hem rebut; hem pogut comprovar que l'UJI és una universitat d'unes dimensions similars a la nostra, i desitge que aquest conveni siga l'inici d'una cooperació més estreta en el futur».

Imatges de l’acte: https://www.uji.es/noticies/foto/num&id_a=36328985

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions