L’UJI entrega els Premis Ernest Breva a l’Excel·lència Acadèmica

11/05/2014 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  • Premis Ernest Breva premis-excelencia Premis_E_Breva_DLL109_mw

    En total, s’ha fet entrega dels diplomes a més de 70 estudiants. | FOTO: DAMIÁN LLORENS

La Universitat Jaume I ha lliurat els Premis Ernest Breva a l’Excel·lència Acadèmica de l’estudiantat de grau corresponents al curs acadèmic 2012/2013 en un acte al qual ha assistit el rector de l’UJI, Vicent Climent; la vicerectora d’Estudiants, Ocupació i Innovació Educativa, Pilar García Agustín; el president del Consell Social, José Luis Breva, els degans de les facultats i el director de l’Escola.

Vicent Climent ha instat l’estudiantat a continuar amb l’esperit de lluita a pesar de les dificultats actuals. A més, ha aconsellat que siguen humils i generosos amb la societat perquè gràcies a aquesta han arribat fins ací. En aquesta línia, també ha destacat el valor de la universitat pública i la necessitat d’apreciar-la, atès que és un bé comú que té un gran cost per a la societat. «La formació és la millor garantia de futur per a la nostra societat i, especialment, en aquests moments de dificultats», ha conclòs.

En total, s’ha fet entrega dels diplomes a més de 70 estudiants en dues categories: Millors Qualificacions en les Proves d’Accés a la Universitat (PAU), amb un premi de 200 euros per a cada estudiant, i els Premis al Rendiment Acadèmic, és a dir, el millor expedient acadèmic en cadascun dels cursos de cada grau, guardonat amb 250 euros.

Així mateix, per primera vegada s’ha atorgat el Diploma al Rendiment Acadèmic, que ha recaigut en l’estudiant Restituto García Fernández per haver aconseguit el Premi al Rendiment Acadèmic en tots els cursos del Grau en Turisme.

Imatges de l'acte

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions