L'UJI crea l’Escola de Doctorat amb 18 programes docents

11/10/2013 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  • Escola Doctorat escola-doctorat doctorat

    L'Escola servirà per a desenvolupar un planter d’investigadors i investigadores amb talent. | FOTO: DAMIÁN LLORENS

La Universitat Jaume I ha creat la nova Escola de Doctorat, un centre que té com a principal objectiu organitzar els estudis de tercer cicle i que naix amb 18 programes formatius, dels quals 10 són propis i vuit són interuniversitaris. Cal destacar que durant el curs 2012/2013 la Universitat Jaume I va tenir matriculats 935 alumnes de doctorat.

La creació de la nova Escola de Doctorat de la Universitat Jaume I respon al nou marc legal dels estudis de doctorat i servirà per a desenvolupar un planter d’investigadors i investigadores amb talent. Així, entre els objectius del nou centre hi ha tant la formació de nous doctors, com l’atracció d’estudiants brillants, amb l’objectiu d’obtenir una plantilla d’investigadors i investigadores que millore l’oferta científica de l’UJI i potencie el desenvolupament de la societat del coneixement.

Un altre dels objectius principals de l’Escola serà facilitar la integració del personal en formació en un entorn de treball molt més ampli que el proporcionat pel grup d’investigació, amb l’objecte de generar espais de comunicació i col•laboració més extensos. En aquesta línia, també es promourà la mobilitat dels investigadors i investigadores durant el doctorat.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions