La Jaume I destina 38.000 euros per a beques de menjador

28/10/2013 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I, a través del Vicerectorat d’Estudiants, Ocupació i Innovació Educativa, ha convocat la tercera edició de les beques de menjador per al curs acadèmic 2013/2014. S’atorgaran un màxim de 50 ajudes per a l'estudiantat de primer curs i 140 per a la resta de l’estudiantat de segon curs i posteriors. L’import total destinat a aquestes ajudes és de 38.000 euros.

Aquesta iniciativa s’emmarca dins la política d’ajudes a l’estudi que l’UJI va posar en marxa fa tres anys amb la finalitat de compensar les despeses de manutenció de l’estudiantat. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 29 d’octubre de 2013 i, fins al moment, ja han cursat la seua sol·licitud més de 700 persones. 

La convocatòria es pot trobar a la pàgina de les ajudes de l’UJI (http://www.uji.es/CA/infoest/ajudes/). A més, els models de sol·licitud es poden descarregar de la pàgina web http://www.uji.es/CA/gestio/docsuji/, apartat «Vicerectorat d’Estudiants, Ocupació i Innovació Educativa».

Per a més informació, cal contactar amb l’Àrea d’Assumptes Estudiantils i Suport a les Associacions del Vicerectorat d’Estudiants, Ocupació i Innovació Educativa, telèfon 964 729 395.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions