L’UJI rep la visita de dos professors de la ciutat xinesa de Shaoxing 10 estudiants de la la Zhejiang Yuexiu University of Foreign Languages realitzaran un programa intensiu d'espanyol a l’UJI el pròxim curs

19/07/2013 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  • Visita Xina visita_xinesos visita_xina

    Al llarg de tota la jornada s'han realitzat diverses reunions de treball i una visita a les instal·lacions de la Universitat. | FOTO: DAMIÁN LLORENS

Dos professors de la Zhejiang Yuexiu University of Foreign Languages han visitat la Universitat Jaume I per a concretar els detalls del conveni de col·laboració que se signarà entre les dues institucions. Al llarg de tota la jornada s'han realitzat diverses reunions de treball i una visita a les instal·lacions de la Universitat. 

Les reunions han permès tancar els principals detalls del conveni marc i concretar les col·laboracions acadèmiques. En aquest sentit, i com a acció immediata, 10 estudiants xinesos, acompanyats per una professora, realitzaran un programa intensiu d'espanyol de dues-tres setmanes a l’UJI al llarg del curs 2013/2014. Aquesta estada permetrà conèixer l'ambient de l’UJI i de Castelló i els possibles problemes d'adaptació cultural i acadèmica. Amb vista al futur, juntament amb la intensificació del programa de cursos intensius de curta durada, s'està estudiant la possibilitat que estudiants xinesos de Filologia Espanyola realitzen un curs d'especialització d'un any de durada a la Jaume I, i que els estudiants de secundària d'aquesta institució puguen realitzar un grau complet en la universitat castellonenca.

Aquesta visita és la primera conseqüència directa de la missió comercial a la Xina realitzada per dos vicerectors de l’UJI al maig de 2013. El rector, Vicent Climent, ha sigut convidat a visitar aquesta institució.

La Zhejiang Yuexiu School of Foreign Languages és una institució especialitzada en l'ensenyament d'idiomes autoritzada pel govern xinès per a impartir ensenyament de primària, secundària i universitària. Està situada en la ciutat de Shaoxing, amb 5.000.000 habitants, a la província de Zhejiang, prop de Xangai. És una de les àrees industrials més importants de la Xina, on es concentra la indústria tèxtil. 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions