El Club Rotary Castelló becarà un estudiant del Màster de la Pau de l’UJI L’ajuda permetrà a un estudiant procedent d’un país empobrit o en conflicte realitzar els seus estudis a Castelló

22/07/2013 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  • Conveni amb Club Rotary Castelló rotary rotary

    El Rotary Club és una organització de prestigi internacional que realitza serveis humanitaris i contribueix al desenvolupament de la bona voluntat i la pau en el món. | FOTO: ÀLEX PÉREZ

El rector de la Universitat Jaume I, Vicent Climent, i el president del Club Rotary Castelló, Vicente Cuevas, han signat un conveni amb l’objecte de col·laborar en el finançament d’una beca de matrícula en el Màster Universitari en Estudis Internacionals de Pau, Conflictes i Desenvolupament de l’UJI per al curs 2013/2014 per a un estudiant procedent d’un país estructuralment empobrit o en conflicte. L’acte de signatura del conveni ha comptat amb la presencia del president i secretari ixents, Sebastián Pla i Juan de Eugenio; el secretari actual, Antonio Arias, i Sonia París, codirectora del Màster de la Pau.

Amb aquest conveni el Club Rotary Castelló mostra el seu interès per promoure la docència, la investigació, el desenvolupament i la innovació en l’àmbit del foment de la pau en el món, segons ha destacat Sebastián Pla. «Ens ha il·lusionat molt aquest projecte i a més esperem que aquest siga el primer pas d’una col·laboració que comença avui però que desitgem que siga molt productiva», ha assegurat.

El rector de l’UJI, Vicent Climent, ha declarat que «és tota una satisfacció haver concretat aquest conveni amb una associació de prestigi internacional i tradició com el Rotary Club i sobretot amb una acció molt particular que permetrà que estudiants de països empobrits puguen posar en pràctica tota la formació especialitzada rebuda ací al seu país».

Per la seua part, l’actual president del Rotary Club Castelló, Vicente Cuevas, ha manifestat que la idea és seguir treballant conjuntament amb l’UJI perquè siga reconeguda com un dels centres Rotary del món, el que significaria estar en contacte amb altres centres Rotary amb els quals intercanviar experiències i professorat, entre altres.

Fotografies

Notícies relacionades:

Èxit rotund de la campanya de finançament col·lectiu del Màster de la Pau

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions