Breva pren possessió com a president del Consell Social

12/07/2013 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  • Presa possesió José Luis Breva jose_luis_breva_possesio possesio_breva

    Alfonso Bataller, Vicent Climent, José Luis Breva, María José Catalá i Rafael Benavent en l'acte de presa de possessió. | FOTO: ÀLEX PÉREZ

El rector de la Universitat Jaume I, Vicent Climent, i la consellera d'Educació de la Generalitat Valenciana, María José Catalá, van presidir el 10 de juliol la presa de possessió de José Luis Breva Ferrer com a nou president del Consell Social de l'UJI, en un acte que va comptar amb la presència del president eixint Rafael Benavent; el secretari del Consell, José Muñoz, i nombroses autoritats com l'alcalde de Castelló, Alfonso Bataller; el president de la Diputació, Javier Moliner, o el síndic de Comptes, Rafael Vicente. 

El ja expresident del Consell Social, Rafael Benavent, que deixa el càrrec després de quasi 20 anys, va tenir paraules d'agraïment per als quatre rectors de l’UJI amb els quals ha treballat des de la creació de la Universitat i per als cinc presidents de la Generalitat que l'han confirmat en el càrrec durant aquest temps. Benavent es va mostrar satisfet de la labor realitzada durant aquestes dues dècades, especialment d'haver aconseguit construir un campus ben dissenyat i de tenir una universitat «modèlica» quant a la gestió. 

Per la seua banda, el rector de l’UJI, Vicent Climent, va felicitar el nou president, José Luis Breva, de qui va destacar que «és una persona propera i dialogant que creu en la universitat i que coneix molt bé la societat de Castelló». També va agrair Rafael Benavent la seua intensa dedicació i el seu treball per la universitat durant tots els anys que ha estat al capdavant del Consell Social, «un període en el qual s'han aconseguit fites molt importants per a la consolidació de la Universitat Jaume I». 

José Luis Breva va iniciar la seua intervenció agraint el seu nomenament i va destacar que «la Universitat Jaume I ha transformat la província de Castelló des del punt de vista social, cultural i empresarial». Breva va apostar per fomentar les aliances entre la universitat i les empreses i també va destacar la importància de potenciar la recerca. 

Finalment, la consellera d'Educació va lloar la important labor que desenvolupen els consells socials per a millorar el sistema universitari i la seua adequació a la societat. Catalá va agrair Rafael Benavent «la seua enorme aportació a l'UJI i a la societat castellonenca» i es va mostrar convençuda que Breva continuarà amb aquest excel·lent treball. Per a finalitzar l'acte, la consellera va elogiar la trajectòria de l’UJI i va destacar que és una universitat gestionada amb sensatesa i eficiència. 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions