Un documental elaborat per estudiants de l’UJI denuncia l'atac que està patint la universitat pública espanyola

19/07/2013 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  • “Réquiem por los que van a estudiar” documental_requiem requiemporlosquevanaestudiar

    La idea ha nascut i s'ha desenvolupat com a treball final de grau de tres estudiants de Comunicació Audiovisual de l’UJI. | FOTO: VOX UJI

Films Frescos, una productora audiovisual sorgida de la mà d'un grup d'estudiants de Comunicació Audiovisual de la Universitat Jaume I, ha elaborat el documental «Réquiem por los que van a estudiar», en el qual es denuncia «l'atac que està patint la universitat pública espanyola per la implantació de l'anomenat "Pla de Bolonya", les dures retallades en educació imposades pel Govern i l'aprovació d'una nova reforma educativa (la LOMCE, més coneguda com "llei Wert")», tal com han explicat els seus responsables. 

Aquest documental pretén posar al descobert aquesta situació oferint una visió global i plural, a través de diverses entrevistes a experts en matèria educativa com són rectors, sindicats, docents, sociòlegs i persones de l'àmbit polític i periodístic. 

La idea naix i es desenvolupa com a treball final de grau de tres estudiants de Comunicació Audiovisual de l’UJI i ha rebut el suport d'estudiants d'aquesta i altres carreres, així com de diferents universitats. Aquesta iniciativa, que ha comptat amb la col·laboració de la Universitat Jaume I, ha sigut realitzada sense cap tipus d'ajudes ni subvenció d'organismes públics o privats.

Per a poder col·laborar en la distribució de «Réquiem por los que van a estudiar», en aquest enllaç es pot accedir al catàleg de productes. Tots els beneficis obtinguts seran íntegrament dedicats a la distribució del documental, ja que no hi existeix ànim de lucre per part dels productors amb aquesta campanya de distribució. 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions