Dos professors de l’UJI reben el reconeixement de la Generalitat com a membres de la Comissió de Codificació de Dret Civil valencià

01/07/2013 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  • Reconeixement Comissió Codificació Civil Valenciana dret_civil comissio_dret

    Carmen Boldó i Vicent Garcia Edo, del Departament de Dret Privat de l’UJI, van rebre el reconeixement al Palau de la Generalitat. | FOTO: GVA

Els professors del Departament de Dret Privat de la Universitat Jaume I Carmen Boldó i Vicent Garcia Edo van rebre el passat 24 de juny al Palau de la Generalitat el reconeixement per part del president de la Generalitat Valenciana junt a la resta de membres de la Comissió de Codificació de Dret Civil valencià pel seu treball en aquesta comissió en un acte homenatge al conjunt de prestigiosos juristes que formen part de la mateixa.

La Comissió de Codificació de Dret Civil valencià ha possibilitat l’existència d’un cos jurídic vigent en matèria de Dret Foral Civil. Així, al llarg dels últims anys, tant en Ple com a través de diverses comissions de treball, la Comissió ha donat un impuls renovat i decidit a la recuperació del Dret Foral Civil valencià i ha possibilitat el ple exercici d’una competència exclusiva de la Generalitat que s’ha plasmat en diverses normes de Dret privat de gran calat com la Llei de Règim Econòmic Matrimonial, la coneguda com de Custòdia Compartida, la d’Unions de Fet o fins i tot la de Contractes Agraris, en tràmit parlamentari. En aquests moments està preparant una Llei de Successions.

Carmen Boldó és catedràtica de Dret Mercantil del Departament de Dret Privat de l’UJI. Vicent García Edo és professor titular d’Història del Dret i de les Institucions d’aquest departament.

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions