Santander-CRUE-CEPYME atorga 81 beques de pràctiques En la convocatòria 2012/2013, Banco Santander ha duplicat la seua aportació per a aquest programa

17/06/2013 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El rector de la Universitat Jaume I, Vicent Climent, i el sotsdirector general adjunt del Santander i director territorial per a la Comunitat Valenciana, Luis Herrero Borque, van presidir l'acte de lliurament dels diplomes als beneficiaris de les beques Santander-CRUE-CEPYME. L'acte també va comptar amb la presència de Pilar García Agustín, vicerectora d'Estudiants, Ocupació i Innovació Educativa; Diego Víctor de Mingo López, becari del programa; Isabel Martínez, professora coordinadora d'estades en pràctiques, i Mercedes Sanahuja, representant de Digital Wap, empresa col·laboradora.

En la convocatòria 2012/2013, Banco Santander, a través de la seua División Global Santander Universidades, ha duplicat la seua aportació per a aquest programa, que ha passat de 39.600 a 79.200 euros, la qual cosa ha permès atorgar 81 beques davant de les 22 que es van concedir el curs passat. Pilar García Agustín va destacar la varietat de perfils acadèmics i sectorials implicats en el programa, que ha comptat amb alumnes dels quatre centres de la Universitat Jaume I, tant de grau com de màster. Segons Vicent Climent, aquestes beques suposen una aposta de futur que beneficia els estudiants, a qui va felicitar i convidar a seguir conreant la cultura de l'esforç. El rector va qualificar d’«èxit» aquesta iniciativa, que és valorada amb el 90% de satisfacció entre l'alumnat i, en un 43% dels casos, amb pròrrogues d'activitat per als becats.

El programa de beques Santander-CRUE-CEPYME és una convocatòria d'ajudes per a la realització de pràctiques externes curriculars en pimes. Les beques estan dirigides a l'estudiantat de l’UJI que està matriculat per a realitzar les seues pràctiques externes curriculars, que formen part dels plans d'estudi de les titulacions de la Universitat Jaume I, en microempreses, pimes i autònoms. Luis Herrero va agrair que la Universitat Jaume I confie en Banco Santander per fomentar el treball estable i de valor afegit a través d'aquest programa que, segons va destacar, va nàixer amb tres objectius: complementar la formació dels becats, promoure l'accés al mercat laboral i acostar les pimes a la universitat.

Banco Santander col·labora en aquestes i altres iniciatives de la Universitat Jaume I a través de la seua División Global Santander Universidades, les activitats de la qual vertebren l'acció social de l'entitat bancària i li permeten mantenir una aliança estable amb 1.027 universitats i centres de recerca de tot el món. El seu compromís amb el món universitari es materialitza en més de 4.000 projectes universitaris en tot el món o la concessió de 31.712 beques i ajudes cada any per promoure l'estudi, la recerca, la mobilitat universitària i l'entrada d'estudiants en el mercat laboral.


Més informació

Fotografies de l’acte

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions