Mig milió de registres documentals en línia accessibles des de la Biblioteca de la Universitat Jaume I

02/03/2023 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Biblioteca de la Universitat Jaume I intensifica el seu treball en aquest moment de reducció de l’activitat presencial en el campus amb motiu de l’alarma sanitària per la COVID-19 amb l’objectiu de posar a l’abast de tota la comunitat universitària el major nombre possible de registres documentals electrònics.

Així, i gràcies a l’obertura gratuïta de recursos mentre dure la crisi de la COVID-19 per part de diferents grups editorials i proveïdors de serveis, s’ha pogut incrementar l’oferta habitual de la Biblioteca que passa dels 150.000 llibres digitals i 80.000 títols de revistes electròniques fins als prop del mig milió de registres en línia.

Els recursos a l’abast de la comunitat universitària inclouen diferents materials de suport per a l’estudiantat en les tasques d’estudi, així com per al professorat en les seues tasques docents i d’investigació.

La Biblioteca ha habilitat una adreça web específica per a aquest període d’alerta sanitària des de la qual es proporciona la recopilació dels portals de recursos bibliogràfics acadèmics que han ampliat o millorat les condicions d'accés amb motiu d'aquesta situació excepcional.

Addicionalment, en aquest moment, s’està treballant una pàgina específica per a l’estudiantat amb recursos bibliogràfics de suport a la docència online, amb la bibliografia recomanada i amb altres recursos digitals.

El personal de biblioteca continua, a més a més, treballant de manera remota per a facilitar a tota la comunitat universitària el servei i resoldre els dubtes que es plantegen sobre accés a la informació, consultes sobre bases de dades, etc., a través del correu electrònic biblioteca@uji.es

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions