Amb motiu del Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència, sis investigadores de diferents àmbits expliquen què les inspira, quins assoliments destaquen, quines són les seues passions o ....què assignatura els agradava més durant el seu pas per la universitat.
Amb motiu del Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència, sis investigadores de diferents àmbits expliquen què les inspira, quins assoliments destaquen, quines són les seues passions o quina assignatura els agradava més durant el seu pas per la universitat.
Ana Vernia, professora i investigadora, coordina el grup Q-HEART, on estudia com la música i les arts poden millorar la qualitat de vida i contribuir al desenvolupament sostenible.
Patricia Gual, investigadora i membre de LabPsiTec (Laboratori de Psicologia i Tecnologia), estudia com la realitat virtual i les apps mòbils poden fer la psicologia més accessible i eficaç.
M. Ángeles López, professora i investigadora, forma part del grup Enginyeria Visual (eViS), dins de l'Institut de Noves Tecnologies de la Imatge (INIT), on estudia l'estimació de profunditat en imatges i la seua aplicació en visió per computador, realitat virtual i fotografia computacional.
Susana Ibáñez, investigadora i membre del grup QOMCAT, estudia la química organometàl·lica i la seua aplicació en catàlisi homogènia, un camp clau per al desenvolupament de nous materials i processos sostenibles.
Rosa de Llanos, professora i investigadora, coordina el grup MicroBIO, on estudia l'impacte dels patògens oportunistes en la salut humana. El seu treball busca comprendre millor les malalties infeccioses i millorar-ne la prevenció i el tractament.
Aurora García Gallego, catedràtica i coordinadora del grup de recerca Economia Experimental i Computacional, investiga com prenem decisions econòmiques i quins factors influeixen en el nostre comportament.