Els equips de l’IES Práxedes Mateo Sagasta de Logronyo guanyen la fase nacional de la European Olympiad of Experimental Science realitzada a l’UJI

26/04/2021 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Els dos equips de l’IES Práxedes Mateo Sagasta de Logronyo, integrats per l’alumnat Marco Zorzano Barroso, Ane Pozo Aragó, Lola Angustina Sáenz-López, Juan Alia Palacio, David Martínez Díaz i Eduardo Calvo Morales i mentoritzats pel professor Ángel Sáenz de la Torre García, han resultats guanyadors de la fase nacional de la European Olympiad of Experimental Science, organitzada enguany per l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals de la Universitat Jaume I de Castelló.

Els dos equips guanyadors representaran Espanya en la prova europea que tindrà lloc del 9 a l’11 de maig a la Universitat de Szeged (Hongria). Els equips formats per tres estudiants de secundària (amb un màxim de 17 anys d’edat), estaran acompanyats pels seus respectius mentors del centre de procedència. Els països participants en aquesta edició són: Alemanya, Àustria, Bèlgica, Bulgària, Croàcia, Xipre, Dinamarca, Eslovènia, Espanya, Estònia, Finlàndia, Hongria, Itàlia, Letònia, Lituània, Luxemburg, Països Baixos i Suècia.

L’equip de professorat de l’ESTCE de la Jaume I que s’ha ocupat juntament amb els coordinadors nacionals de preparar i supervisar la realització de les proves ha estat format per Sixto Giménez i Beatriz Julián (en la part de Física), M. Victoria Pastor (en la part de Biologia) i Ignacio Muñoz (en la part de Química), sota la coordinació del vicedirector del Grau en Química, Mario Llusar.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions