UJI

Abril

03/04/2017 | SCP
Abril
Recurs d'imatge cientifiques-STEM index
La revista ACS Omega destaca l’estudi coordinat per la professora i investigadora del Grup d’Òptica Gladys Mínguez Vega, una de les cinquanta dones escollides dedicades a la ciència
Recurs d'imatge violencia-obstetrica index
Un estudi realitzat pel Grup de Recerca Infermeria de la Universitat Jaume I revela com una intervenció educativa produeix canvis en la percepció de l'estudiantat de la branca de ciències de la salut sobre la violència obstètrica.
Recurs d'imatge clima-residus index
El grup de treball per la sostenibilitat i contra el canvi climàtic analitza les propostes en matèria de gestió ambiental, reciclatge i sensibilització de la comunitat universitària
Recurs d'imatge estudi-GEOTEC-IA index
L’objectiu d’aquest projecte és analitzar i anticipar-se a les mesures que s’estan instaurant per a frenar la pandèmia del coronavirus.
Recurs d'imatge tesis-online-carratala index
L'Escola de Doctorat de la Universitat Jaume I de Castelló ha dut a terme la primera defensa online d'una tesi doctoral durant la quarantena imposada per l'estat d'alarma amb motiu de la crisi de la COVID-19.
Recurs d'imatge estudi-CV-COVID-19 index
La disminució de la distància diària recorreguda en la Comunitat Valenciana se situa entre el 52% i el 59%, enfront del 51% de mitjana estatal, segons mostra l'estudi de telefonia mòbil de la Generalitat.
Recurs d'imatge mobilitat-sostenible index
El Vicerectorat de Campus i Vida Saludable anuncia que s’analitzaran els horaris de la docència i les opcions de teletreball per reduir la petjada de carboni de la universitat.
Recurs d'imatge serena-soledat-no-desitjada index
L’eina desenvolupada parteix del treball realitzat per un equip científic interdisciplinari en els camps de la psicologia i les ciències de la computació que vol donar resposta a un dels actuals reptes socials.
Recurs d'imatge inteligencia-artificial-etica index
La investigació liderada pel professor Patrici Calvo aboga per dissenyar processos de digitalització responsables i ètica amb la ciutadania
Recurs d'imatge revistes-cientifiques index
Ha posat en marxa una tercera convocatòria d'ajudes i un procés de migració del programari de publicació al nou sistema OJS 3.0 (Open Journal System).
Recurs d'imatge propostes-covid-19 index
El personal investigador castellonenc ha presentat 23 projectes en convocatòries competitives en l’àmbit regional i nacional.
Recurs d'imatge cannabis-centres-menors index
Els autors de l'estudi, investigadors del Grup TXP de la CEU UCH de Castelló i de l'UJI, alerten del risc per a la salut mental dels menors per aquest consum i del possible efecte en la seua reincidència.
Recurs d'imatge opinio-rebagliato index
Article d'opinió de María Luisa Rebagliato Rus, professora de Medicina Preventiva i Salut Pública, Unitat Predepartamental de Medicina (UJI).
Recurs d'imatge mascara-respiratoria index
Les nanopartícules de sílice i plata afegides a la màscara havien sigut desenvolupades per un equip de recerca del CDMF del Brasil i l'UJI.
Recurs d'imatge opinio-ana-sanchez index
Ana Sánchez, investigadora de l’àrea d’Anatomia i Embriologia Humana de l’UJI.
Recurs d'imatge espaitec-icare index
L'empresa I-care, instal·lada a Espaitec, Parc Científic i Tecnològic de la Universitat Jaume I, i especialista en el sector del manteniment industrial predictiu, ha desenvolupat càmeres tèrmiques que permeten la detecció de la temperatura corporal en els centres de treball.
Recurs d'imatge ranquing-cyd index
Eva Alcón subratlla que «és una fortalesa que hem de potenciar per a transferir aqueix coneixement a la societat i convertir-nos en un pol de retenció i captació de talent».
Recurs d'imatge periodisme-COVID19 index
L’estudi elaborat pel catedràtic Andreu Casero destaca el protagonisme de la televisió durant la crisi per coronavirus i mostra noves dinàmiques de consum informatiu rellevants per al sistema mediàtic i la seua incidència democràtica
Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions